Uite cum arată acum tânăra ÎMPUŞCATĂ de pistolarul din Militari!

În urmă cu o săptămână, o tânără a fost împuşcată în zona capului de către un bărbat în cartierul Militari. Tânăra şi-a pierdut ochiul, nu se poate împăca cu ideea aceasta şi speră ca agresorul să fie pedepsit exemplar. Iată cum arăta înainte:

foto3

Scandalul dintre tânără şi pistolar a început după ce tânăra s-a luat la harţă cu două cliente ale unui supermarket pentru că ar fi intrat în faţa. Femeile au chemat în ajutor pe fratele uneia dintre ele care i-a tras un glonţ în cap victimei.

Pistolarul a fost identificat ca fiind Mihai Chiriță, un bărbat aflat în vizorul autorităţilor de ceva vreme întrucât familia Chiriţă “este cunoscută ca fiind una violentă, creând numeroase probleme, atât în imobilul respectiv, cât şi în societate”.

De cealaltă parte, tânăra pe nume Daniela în vârstă de 25 de ani şi-a pierdut un ochi şi nu se poate împăca cu ideea că îşi va folosi doar ochiul stâng pentru tot restul vieţii. Aceasta vrea ca justiţia să facă dreptate şi să-l pedepsească pe Mihai Chiriţă şi pe membrii clanului Chiriţă.

Iatî cum arată acum:

foto1

foto2

 

Comments are closed.