Timișorenii își strâng forțele și trec la contraatac pentru a recuceri prima poziție în topul celor mai frumoase orașe din România!

Captură de ecran 2014-02-13 la 15.25.06După ce Oradea a depășit Timișoara în Topul celor mai frumoase orașe din România, timișorenii au sunat mobilizarea și contraatacă cu toate forțele pentru a recuceri locul întâi! Ziarul Opinia Timișoarei a scris un nou articol cu titlul ” Timisoara, depasita de Oradea in topul celor mai frumoase orase din Romania. Voteaza sa ajungem din nou ‘fruncea’!“. Iată ce scrie cel mai citit ziar din Timișoara:

“Capitala Banatului a ajuns pe locul al doilea in cursa pentru titlul de cel mai frumos oras din Romania, dupa ce mai multa am fost pe primul loc in topul onlinereport.ro. Oradea ne-a depasit cu aproape 500 de voturi.

Timisoara ajunsese pe primul loc in urma cu o saptamana (n.r. cu peste 3.000 de voturi), tocmai de pe locul 8, dupa ce timisorenii s-au mobilizat si au votat la indemnul opiniatimisoarei.ro.

Acum suntem insa pe locul al doilea, cu putin peste 5.900 de voturi, in timp ce Oradea are peste 6.400 de voturi. Pe locul 3 se afla Alba-Iulia, cu peste 3.700 de voturi.

Captură de ecran 2014-02-13 la 15.19.45Oradenii s-au mobilizat ceva mai tare ca timisorenii. E randul nostru insa sa organizam si sa votam Timisoara, pentru ca Orasul florilor sa fie desemnat drept cel mai frumos oras din Romania si sa fie promovat de onlinereport.roVOTATI AICI!

În acest moment lupta este foarte strânsă în sondaj, între Oradea și Timișoara. 6.767 persoane au votat pentru Oradea și 6.277, pentru Timișoara. Va reuși să treacă Timișoara pe primul loc? Va păstra Oradea prima poziție în Topul celor mai frumoase orașe din România? Va reuși un alt oraș să le depășeasca? Vom afla în zilele următoare. Votează-ți și tu orașul favorit, în topul celor mai frumoase orașe din România. 

 

 

 

 

Comments are closed.