Tată și fiică, poze emoționante în memoria mamei

Povestea acestor fotografii începe în 2009, atunci când Ali Nunery și soțul ei Ben decid să-și facă câte poze de nuntă în casa pe care tocmai au achiziționat-o în Cincinnati.

Însă povestea acestor zâmbete a fost prea scurtă. În 2011, Ben și Olivia, fiica în vârstă de un an, și-au luat la revedere de la Ali, care a fost răpusă de o formă rară de cancer.

E greu de descris prin ce stări emoționale au trecut cei doi în ultimii doi ani. Și e și mai complicat de povestit.

Acum, după doi ani, Olivia, acum în vârstă de 3 ani și tatăl ei s-au decis să se mute. Au golit casa, iar înainte să plece, în memoria lui Ali au refăcut o parte din fotografiile de la nuntă. Locul miresei a fost luat de Olivia.

Fotografiile au fost realizate de Melanie Pace, de sora lui Ali. „Cel mai multe mă doar când văd că Olivia face, fără să știe, lucruri pe care Ali și le dorea atât de mult. Spunea că își dorește să meargă cu fiica ei la balet. Iar Olivia merge la balet. Mi-e destul de greu să las mânia pe care o am gândindu-mă la lucrurile astea. Dar știu că ea ne veghează de sus”, a declarat Melanie Pace, citată de Today.

Mai multe fotografii găsiți aici. Iar „scrisoarea de adio” a lui Ben o puteți citi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Comments are closed.