Site-ul oradeștiri.ro susține orașul Calafat în competiția lansată de onlinereport.ro

Captură de ecran 2014-02-14 la 00.03.44Sub titlul Calafatul luptă cu şanse reale pentru “Cel mai frumos oraş”, site-ul oradeștiri.ro scrie:

“După ce a promovat concursul “Cel mai frumos oraş din România”, site-ul onlinereport.ro pune în competiţie o distincţie asemănătoare pentru oraşele sub 30.000 de locuitori. Calafatul este in acest moment pe locul al doilea. Criteriul este doar votul participanților, de cele mai multe ori sentimental, fără a fi menționate și performanțele economice la care orașul dunărean nu excelează. Dar un vot poate aduce la o promovare eficientă și atragerea de investitori.

Municipiul doljean de la Dunăre are şanse reale de a deveni cel mai frumos 0raş sub 30.000 de locuitori din România. Distincţia va fi conferită de site-ul onlinereport.ro, la finalul întrecerii. Premiu suplimentar va fi un reportaj pe care jurnaliştii îl vor face în oraşul câştigător”.

Felicitări! Am observat și noi că locuitorii orașului Calafat sunt foarte inimoși și au pus suflet pentru a-și aduce orașul pe prima poziție în Topul celor mai frumoase orașe din România, categoria sub 30.000 de locuitori.

Votează-ți și tu orașul favorit! Până la această oră au votat 21.699 de persoane și au dat like 15.000 de persoane!

Comments are closed.