Liviu Bizau este cel mai frumos student de la Universitatea Babeș – Bolyai

1920300_706398126058213_1718597775_nLiviu Bizau este câștigătorul sondajului Cel mai frumos student de la Universitatea Babeș  Bolyai, derulat de onlinereport.ro, în perioada 5-14 februarie 2014. 3.199 de persoane au participat la sondaj și și-au votat studentul favorit. Liviu Bizau a câștigat, cu 696 de voturi, urmat de Ionuț Deneș, cu 442 de voturi și de Răzvan George Bahrin, cu 438 de voturi. Vezi clasamentul complet aici. Vă invităm să citiți, în continuare, premiul obținut de cel care s-a clasat pe locul întâi: un articol complet de prezentare:

Liviu Bizau se autodefinește ca fiind „romantic, sensibil, drăguț, carismatic și sociabil”. Este pasionat de modeling și are ca hobby-uri voleiul, călătoriile și drumețiile.

A  practicat în timpul liceul volei de performanță, dar datorită unei accidentări a renunțat la sportul de performanță. Acum mai iese la un meci de volei cu amicii sau merge la înot, după propriile sale spuse.

Dacă sunteți în Cluj și vreți să îl întâlniți, iată ce locuri frecventează:

„Având în vedere că stau în campusul Hașdeu, str. Piezisă, îmi este „la doi pași” deci nu pot spune ca am un bar preferat.. ies adesea prin Uni pub, Solas, Big Apple, Gap, Living Pub, Rehab, sau alte baruri în care ies alături de colegi sau amici. Iar cluburi, nu am unul preferat: After Eight, Bamboo, Beci 36, Midi, Euphoria, și Phi18 sau chiar Alegria când se organizează „seara maramureșană” că doar sunt din Maramures.”

Locul în care crede că își va întâlni iubita: ” Cred în destin… Deci nu pot spune că există un loc anume. Poate o voi găsi într-un club sau în parc alergând ori citind o carte, poate pe stradă sau chiar în troleu.”

1606974_706389226059103_1491326927_n

Daca v-ați întrebat dacă Liviu Bizau este intelectual, iată răspunsul. Autorii săi preferați sunt: Liviu Rebreanu, Ion Creanga, Mirecea Eliade, Marin Preda, iar printre cărțile sale favorite se numără Maiteryi, Ion, Moromeții și Păcală.

Vă invităm să citiți mai jos răspunsul la celelalte întrebări adresate de onlinereport.ro:

Ți-ai lăsa părul lung? De ce?

Da, aș face acest lucru. Sunt dispus să încerc schimbări de look și consider că dacă ai părul lung poti încerca diverse frizuri. Nu l-aș lasa până la nivelul de  „pleată”,  dar l-as lăsa peste limita medie.

Îți place să te epilezi? Unde?

Având în vedere că țin la igiena personală, în locurile intime mi se pare a fi ceva normal, având în vedere că sunt model, în cazul unei prezentări de lenjerie intimă optez pentru o epilare totală.

1656132_706389219392437_1590115611_n

Ce părere ai despre expresia ” lungimea contează”?

Sunt de acord cu aceasta expresie, dar sunt de părere ca trebuie să stii să o folosești. ;)

Cât ar trebui să dureze o relație, în opinia ta?

Într-o relație au loc certuri, mici despărțiri sau discuții în contradictoriu, dar dacă este vorba de o relație care are viitor și partenerii simt acest lucru, sunt de părere că nu trebuie ca cei doi să cedeze la primul obstacol și dacă exista o adevărată dragoste ar trebui să dureze pana la sfârșitul vieții.

1497191_706389252725767_693334212_n

După cât timp ar trebui să facă dragoste două persoane într-un cuplu?

Sunt de părerea că acest lucru ar trebui să se întâmple atunci când „este momentul”, diferă fiecare întâmplare într-o relație, fiecare gest, dar sunt de părere că partenerii trebuie să fie compatibili și în pat, nu doar în viața de zi cu zi.

Vrei să te căsătorești? Când? De ce?

Sigur că vreau să mă căsătoresc, aș prefera să fac acest lucru după împlinirea vârstei de 30 de ani, în speranța că atunci aș putea avea un loc de muncă, un domiciliu doar al meu, să nu fiu nevoit să stau cu părinții, dar dacă „jumătatea” va apărea înainte și ne vom simți pregătiți nu pot spune că nu o voi face înainte de 30 de ani. Vreau să fac acest lucru deoarece îmi doresc copii și chiar sper să ajung zilele în care să am grija de nepoți și să le povestesc „amintiri din tinerețe”.

1653257_706389422725750_2125323869_nÎți place să călătorești? Care e țara ta preferată?

Da, iubesc să călătoresc, din aceasta cauză am ales sa studiez Geografia. Nu pot spune că am o țară preferată, fiecare țară se remarcă prin ceva anume, ca de exemplu, Paris, orașul dragostei, dar având în vedere că am ajuns pe meleagurile Italiei pot spune că am rămas impresionat.

Câți bani câștigi pe lună? Din ce profesie?

Pot spune ca profesez în modeling, dar nu am un venit lunar stabil, asta depinde dacă am vreo prezentare sau nu, deși doresc să schimb agenția. Deocamdată sunt întreținut de părinți.

Vrei ca prietena ta să fie mama ta, copilul tău sau egalul tău feminin?

Sincer să fiu aș prefera ca prietena mea să fie egalul meu feminin, să ne completăm unu pe celălalt și să ne simțim liberi atunci când suntem împreună.

Îți plac fetele cu sânii mari sau cu sânii mici? De ce?

Nu pot spune că prefer o anumita categorie, contează și restul corpului. Dar orice bărbat este atras de un decolteu generos.

Ce s-a spus despre tine că știi să faci cel mai bine? Să săruți, să faci sex, să dansezi?

Dansul nu este punctul meu forte, dar pot spune că mi s-a spus că sărut bine, despre sex, încă nu am primit „reclamații” așa că nu pot da un răspuns concret.

1604679_706400519391307_13905183_nȚi s-a spus că ai un fund frumos?

Sincer să fiu, da.

Ce limbă străină știi?

Nu pot spune că sunt expert într-o limbă străină, cunosc puțina italiană, engleză și franceză.

Ce mașină ți-ar plăcea să conduci?

Acum cât sunt necăsătorit, o mașină sport, ca de exemplu un BMW m6, dar după căsătorie aș opta pentru ceva mai spațios, o mașină de familie.

 Bei? Cât?

Beau ocazional, la un party, sau un eveniment, ca orice băiat ies „la o bere cu băieții” dar nu pot spune că beau în cantități mari.

 

După succesul înregistrat cu Topul Cel mai frumos student de la Universitatea Babeș – Bolyai, onlinereport.ro lansează și provocarea feminină: Care este cea mai frumoasă studentă de la Universitatea Babeș Bolyai? Vă invităm să ne trimiteți nominalizări, cu nume, prenume, facultate și fotografie la adresa [email protected] până în data de 17 februarie 2014.

Iată nominalizările de până acum:

vds

 

 

 

 

Adela Berce, 19 ani, Facultatea de Științe Politice și ale Comunicării, anul I

 

 

 

 

1922945_681608961881292_62255277_n

 

 

 

Georgiana Pop, 19 ani, Facultatea de Științe și Ingineria Mediului, anul I

 

 

 

 

unnamed

 

 

 

Mădălina Rad, 19 ani, Facultatea de Litere, anul I

 

 

 

 

RUXANDRA MUTULESCU

 

 

Ruxandra Mutulescu, 21 de ani, Facultatea de Litere, anul III