INTERVIU: Spune-mi ce ai făcut astă-noapte – o vrăjitoare povestește ce a făcut în Noaptea Sfântului Andrei

magieareagraNoaptea Sfântului Andrei, este o noapte specială pentru vrăjitoare. De ce?

Pentru vrăjitoarele negre, care fac magie neagră este o noapte foarte importantă. Ele se încarcă în această noapte cu energie negativă. Se adună mai multe și  se duc în câmp. Acolo iau câteva lumânări și le rup în două. Scot fitilul și îl ard, spun o incantație iar apoi înfig o cruce întoarsă în pământ. Ele spun că simt cum ies energiile din pământ, cum diavolul le cheamă, le oferă sprijinul.

Dumneavoastră ce ați făcut azi-noapte?

online6000Aseară am avut două fete care aveau ghinion în dragoste. Amândouă, cu vârsta sub 20 de ani. Au venit la mine pentru că știau că de Sfântul Andrei se poate ghici alesul. Le-am spus să se dezbrace și să stea în fața oglinzii cu o lumânare în mână, la miezul nopții. Una dintre ele a început să strige de spaimă. Am întrebat-o de ce s-a speriat și mi-a spus că văzuse în oglindă un bărbat urât, un bărbat cu fața mutilată. Am întrebat-o dacă i-e frică și a zis că da. I-am spus să se liniștească, pentru că ceea ce vede ea în oglindă este frica ei, care este urâtă, de aceea vede un bărbat mutilat – frica ei mutilează bărbatul. I-am spus să se liniștească, să se calmeze și apoi să se uite din nou. S-a liniștit și s-a uitat din nou. După un minut a început să râdă și să scoată exclamații de fericire. Văzuse pe cineva, distingea din ce în ce mai bine chipul unui bărbat. Nu îl cunoştea, dar chipul lui i-a exprimat calm şi linişte. Acel sentiment de siguranţă pe care îl ai când eşti acasă. A fost fericită că și-a văzut alesul. Cealaltă nu a văzut nimic. I-am spus să mai încerce încă o dată, dar a refuzat. Nu părea să creadă în puterea pe care o are magia albă. Dacă nu crezi, nu are nici un efect, nu reuşeşti să îţi vezi alesul.

După ele a venit la mine un tânăr. Când l-am descântat, am văzut că mama lui îl legase cu o vrajă neagră, puternică. Îi făcuse un blestem de suferință din cauza căruia el nu reușea să se bucure niciodată de momentele fericite, mereu intervenea ceva și îi distrugea fericirea. După ce a câștigat un premiu la serviciu, i-a murit fratele. Tot timpul i se întâmpla ceva rău, după ceva bun. Nu știu de ce o mamă ar face asta. Oricum vraja s-a întors împotriva ei, pentru că vraja neagră se întoarce împotriva celui care a făcut-o. A fost cel mai obositor proces pentru mine. Vraja a fost foarte bine legată. Am căzut la pat 3 zile după aceea.

Care a fost cea mai înfricoșătoare experiență în Noaptea Sfântului Andrei?

Anul trecut a fost adusă la mine o femeie posedată. Avea cam 30 de ani, dar părea mult mai îmbătrânită. Nimic din ce i-am făcut, nu avea efect. Cânta pe o voce groasă, nu auzea ce-i spuneam. Se uita la mine cu ochi ficși, vedea prin mine. Când am spus descântecul, ca să scot Diavolul, a început să-i curgă salivă din gură, a început să urle cu voce groasă și a sărit pe mine să mă strângă de gât. M-am luptat cu ea toată noaptea și am reușit să înving Demonul care o poseda. Dar mi-a făcut mult rău. Am stat 3 zile în pat. Vrăjitoarele negre, cum le spunem noi, care fac magie neagră, sunt foarte puternice. De multe ori iei vraja neagră asupra ta, atunci când îl scapi pe celălalt. Eu de atunci, împrăștii firimituri de pâine prin curte pentru ca diavolul să se opreasca la ele, să nu mai intre în casă.

Care e diferenţa dintre magia albă şi magia neagră?

Magia albă e magia lui Dumnezeu, făcută prin puterile lui. Ea caută să vindece, să curețe și să repare. Magia neagră atrage  răul dupa sine și celui care îl face și celui pentru care e făcut. Se urmărește ca persoana asupra căreia se fac vrăji să sufere, să se chinuie.

Cum ați ajuns vrăjitoare?

Magia nu se învață, se moștenește. Trebuie să ai vrăjitoare în familie ca să poți să faci vrăji puternice. Cu magia neagră e altceva. Diavolul e parșiv,  oferă sprijinul lui. Nu trebuie să moștenești, să ai vrăjitoare negre în familie ca să ai putere pentru magia neagră.

Interviu realizat de Mădălina Mihăilescu cu Florina Varlam, vrăjitoare, tămăduitoare și ghicitoare
N.r. Vrăjitoarea a refuzat să fie fotografiată

  • Ducu

    Nu exista magie alba sau neagra. Toata magia e la fel “impoteiva Lui Dzeu”