7 moduri prin care îţi dai seama că e îndrăgostit până peste cap

barbatDaca iubitul tau nu este o persoana atat de vorbareata pe cat ti-ai dori, in special atunci cand vine vorba sa isi exprime sentimentele, nu inseamna ca nu te iubeste. Adesea, faptele spun mai mult decat vorbele, iar el iti demonstreaza asta in fiecare zi.

Nu are nevoie de cuvinte pentru a-si exprima iubirea – o face prin alte dovezi, la fel de solide, gesturi prin care iti arata cat de importanta esti pentru el.

Iata 7 moduri prin care el iti spune ca te iubeste, fara sa foloseasca cele doua cuvinte.

1. Te asculta cu atentie

Faptul ca te asculta cu atentie atunci cand simti nevoia sa discuti cu el diverse probleme si situatii este o prima dovada de iubire. Este mereu langa tine atunci cand ai nevoie de el si se implica 100% daca ii ceri ajutorul.

In momentele in care aduci in discutie subiecte importante pentru tine, iti demonstreaza ca te iubeste, aratandu-ti cat de mult inseamna cuvintele tale pentru el.

2. Se implica activ in treburile casnice

De cate ori nu l-ai vazut ca este dedicat curateniei casei in weekend? Cat de placut surprinsa ai fost atunci cand s-a oferit sa spele vasele in locul tau? Sunt alte dovezi de iubire, pentru care nu a trebuit sa faca uz de cele doua cuvinte magice.

Astfel de gesturi, insa, sunt la fel de importante pentru o femeie care se simte iubita!

3. Saruturile lungi si pasionale

Cui nu-i plac saruturile lungi, ca-n filme? Sunt declaratii de dragoste inepuizabile, care reaprind pasiunea in cuplu de fiecare data. Un astfel de sarut este probabil cea mai solida dovada fizica de iubire.

In acest fel, iti arata cat de mult insemni pentru el si cat de mult se bucura ca faci parte din viata lui. Practic, iti spune ca te iubeste!

4. Zambeste dupa fiecare sarut

Sarutul este un gest care vine din interiorul fiecaruia si nimeni nu ar trebui sa il faca din obligatie. Iar daca zambeste de fiecare data dupa ce buzele voastre s-au atins, atunci poti fi sigura ca sentimentele lui pentru tine sunt cat se poate de reale.

5. Te lauda in fata prietenilor

Ai reusit sa te integrezi rapid in cercul lui de prieteni, iar acum faci parte din gasca. Iesiti peste tot impreuna si va simtiti bine, iar asta i se datoreaza lui in cea mai mare masura. Iti face complimente si te face sa te simti bine in compania altor persoane.

6. Vrea sa fie mereu in preajma ta

Atunci cand va relaxati la un film pe canapea in fata unui bol cu popcorn, nimic nu ii face placere mai mult decat sa stea cu capul in poala ta sau sa te tina in brate. Simte nevoia sa te atinga usor de fiecare data cand se afla in preajma ta, iar aceasta este o alta modalitate prin care iti spune ca te iubeste.

7. Te suna sau iti scrie fara un motiv anume

Nu toata lumea procedeaza la fel atunci cand este indragostita, dar fii sigura ca esti persoana cea mai importanta din viata lui atunci cand te suna sau iti da un SMS fara vreun motiv anume.
Este felul lui de a-ti marturisi ca se gandeste foarte mult la tine si ca abia asteapta sa va revedeti diseara, atunci cand ajungeti acasa.

Sursa

Comments are closed.